Czas na kiszone ogórki!
Od tysięcy lat znają je Chińczycy i Japończycy, ponieważ każda zdrowa kuchnia posiada swoje… kiszonki. My również – posiadamy swoją kiszoną kapustę, zakwas z buraków …
Od tysięcy lat znają je Chińczycy i Japończycy, ponieważ każda zdrowa kuchnia posiada swoje… kiszonki. My również – posiadamy swoją kiszoną kapustę, zakwas z buraków …
Przepis na ten chlebek zrobił zawrotną karierę, gdy podałam go w mojej ostatniej książce pt. „Smak miłości” pod nazwą „chlebek joginów”. Wiele z Was pokochało …
Natka pietruszki o tej porze roku powinna pojawiać się na naszych stołach codziennie, aby wzmocnić nasze organizmy przez nastaniem chłodów. Ja zainteresowałam się nią, gdy …
Uwielbiam zupy z dyni! Dziewczyny w komentarzach na Instagramie prosiły mnie o przepisy na moją zupę z dyni – oto jeden z nich 🙂 …
Ta pasta z pieczonych warzyw jest po prostu obłędna! W naszym domu ją uwielbiamy. To idealny pomysł na kanapkę zgodną z dietą niełączenia. Genialna dla …